Székelő Hunok Egyesítése!

Vissza kell állítani az ősi székely zászlót! A vörös vagy vörös-fekete Atilla fekete hunjainak színjelképe. A farkas a vad-szabad szellem megtestesítője. 

Őrzők, Hunok maradéka! Nem hivatalosan 750 000 székely-hun ÉL Székelyföldön. Pártok, különböző megosztó ideológiák, árulok között. Ideje egyesíteni benneteket az IGAZSÁG NEVÉBEN! Tudjátok, emlékezzetek, hogy valójában KIK vagytok! Ebben gyökerezik ŐSI ERŐTÖK! 
„Meddig a tűz hideg nem lesz,
meddig a folyó le nem foly,
meddig télre tavasz derül,
meddig égből jön az áldás,
addig, jó népem, itt székelj!"

Idézek: „A mese szerint Csaba két részre osztotta megmaradt hunjait. Az egyik részt Szittyaországba vezette, hogy ott magyar testvéreik segítségét kérve egyesült erővel térjenek vissza Atilla örökségéért. A másik felének viszont megparancsolta, hogy Erdély bércei közt várják őket vissza, addig ott székeljenek - így lett a hunok maradékából székely.

„Messze, messze, ahol a NAP TÁMAD, Szittyaország földjén élnek a mi jó rokonaink, magyar testvéreink. Ha akarjátok, elvezetlek oda, s együtt jövünk vissza, újra elfoglalni Atilla apánk országát.” - A Hadak Útja

„A krónikai közlések a nép száján, például Erdővidéken még ma is élő ősi Atilla, Csaba és Rika mondáink eredetiségét támasztja alá.” - Kósa Ferenc

„A XI. században, s így már a vezérek korában is Magyarországot „Ungria Alba” ~ Fehér Magyarországnak, Erdélyt ellenben nem Erdélynek, hanem „Ungria Nigra” ~ Fekete Magyarországnak hívták.” - Fischer Károly Antal - A hunok és magyarok »fekete« illetve »fehér« elnevezésének megfejtése. (8-r. 97 l.) Budapest, 1888.

A Székelyek már tudták, hogy az ország felbomlott EgysÉge kizárólag egy módon menthető meg: „A nemzet fennmaradásának egyetlen módja, ha nem szakadozunk el egymástól! A jövő csak Erős Nemzettudattal tartható és valósítható meg.

Javaslat: „Az önrendelkezési jog A NÉP AKARATÁN ALAPUL. A nép akaratát hivatalos vagy belső népszavazással meg kell állapítani és ki kell nyilvánítani!”

„Minden népnek joga van az önrendelkezésre. E jog értelmében a népek szabadon határozzák meg politikai rendszerüket és szabadon biztosítják gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődésüket.” - ENSZ [545 (VI) határozat].

Pártus Áldó kéz, nem megfeszített! „Népem, ha úgy szeretheted önMAGad, mint én szerettelek, örökké ÉLsz!” - Atilla

„a mi időnkben nem is kételkedik senki benne, hogy a székelyek azoknak a hunoknak a maradékai, akik először jöttek be Pannóniába, ÉS MERT AZ Ő NÉPÜK, ÚGY LÁTSZIK, NEM KEVEREDETT AZÓTA SEM IDEGEN VÉRREL, ERKÖLCSEIKBEN IS SZIGORÚBBAK, a földek felosztásában is különböznek a többi magyartól. Ők még nem felejtették el a szkíta betűket, és ezeket nem is tintával vetik papirosra, hanem botokra vésik be ügyesen, rovás módjára” - Thuróczi János krónikája

Omnes Siculi qui primum erant populi Athyle regis” mondják a krónikák: „Az összes székelyek, akik megelőzőleg Atilla király népe voltak”

„Isten kardja csak akkor csillog majd újra, és vezeti győzelemre megint a Hunok s Magyarok ivadékait, amikor egyek lesznek újra, mint a hajdani időben, egy szándék, egy akarat, egy cselekedet, Öregisten parancsa szerint.” - Wass Albert: Hagyaték (részlet)

Csak így tudunk segíteni! Magotok, Véretek, ÉL! Nap Hun [Németh Tamás Antal] - Nepos Magni Nemroth

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Eltitkolt ősi próféciák a végítéletről: a Hun-Magyarság Népéről

MagUra-medence Őstörzse

Holokauszt: „Csalással viselj háborút.”