KA RA KÁN RENDJE ÉS IGAZSÁGA

Rakamazi Turul



PÁRTPOLITIKA-MANIPULÁCIÓ-SZÍNHÁZ: Egyszerűen józan paraszti ésszel, köznyelven leróva: Képzelj el a focipályát, ahol a játék csak vonal keretein belül folyhat, bíróval, parkjelzővel és az adott szabályok szerint. Színek-nevek-„izmusok” cserélődnek, de mindkét oldalon egy mesterségesen felépített színház-manipuláció zajlik, ami a haszonszerzésre, erkölcstelenségre és a pusztításra alapozott. Egy kéz, különböző ujjai, de a mozgatórúgó EGY. Szembeállítanak saját nemzettestvéreddel, családoddal hogy ezen veszekedjetek, és önként adjátok kezükbe az irányítást-életeteket. Magyarán NÉP ÉS EMBERELLENES, az összes! Mondom az ÖSSZES, VISSZAMENŐLEG! Lásd így: latin „Pars pro toto.” = „Rész az egész helyett.” „Oszd meg és uralkodj.” [divide et impera] PÁRT jelentése tehát = RÉSZ. NEM AZ EGYsÉGET KÉPVISELI!!! ÉRTED??? MERT ÉRTED!!! Ez egy régi módszer, amit az őseink ellen mindig is alkalmaztak akár csak a: „Csalással viselj háborút.” Amint ezt a két „eszmét” megérted és nem asszisztálsz hozzá, összedől és eltűnik az illúzió-kártyavára! 

Magyarország, Kárpát-medence az egyik leggazdagabb terület, mindenki boldogságban, bőségben élhetne és nem kéne senkinek nélkülöznie. Nézz magodba testvérem! Ezért teremtették és hagyták ránk őseink ezt a Tündérkertet? Nimród… Atilla… Árpád… ŐSTEN ÉLETERŐT AD HA TISZTA SZÍVVEL BELEÁLLSZ AZ IGAZSÁGBA! EGY SZENTPILLANATTAL [EGYSÉGES KARAKÁN KI-ÁLLÁSSAL-TETTEL] MAGVÁLTOZTATHATÓ MINDEN! MINDEN!!!

SZABADSÁG-ÉLET-SZER-ETET: Szabadok akkor lesznek az emberek, ha őszinte szívvel élnek a jelenben. Nincsen megfontoltság, nincsen félelem. Néha úgy érezzük a hirtelen kapott kemény szó ereje bánt minket, mert akkor az indulat tüze lángol, ami felperzselő. De lecsendesedve a mélyére révedve, átértékelve, tudjuk ki és miért mondta, akkor rálelünk a szeretetére, óvására, tükrére. A gyönyörűnek hallatszó szavak mögött sokszor ott bújik megtévesztés, a hamisság, és sokkal fájdalmasabb a vége, ha rájövünk a hazugságra. Igazán ismered azt, aki tettekben is érted él, érezni fogod a tisztaságot, hogy nem bántani akar téged, hanem szeretve árad benned a szíve, amit összesző a mindenség. Aki így van az már megtanulta, igazából nincsen „idő” és dobbanását, rezdülést, azokkal szeretné átélni, akikért újból leszületett a földre. [„2017. szeptember 27.”] - Nap Hun

Megjegyzések

  1. Teljesen egyetértek a fentiekkel. Ehhez nem kell felsőfokú iskola csak őszinte emberek , nyitott szív és felelős gondolkodás. Ma a jó út kijelölése és annak végrehajtásához rendelt vezetők híján vagyunk, nem bízunk egymásban sem.

    VálaszTörlés
  2. Hiába irok eltünik hogy érvénytelen robot vagyok....no comment.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Eltitkolt ősi próféciák a végítéletről: a Hun-Magyarság Népéről

MagUra-medence Őstörzse

Holokauszt: „Csalással viselj háborút.”