Paraclete Atilla: A Vatikáni megállapodás



Felfedjük a Vatikáni hazugságot egy történelmi, ősi irattal. A dokumentumot Marinus írta és rajzolta a 470-es években. A képen Atilla áll, dicsfénnyel feje körül, ami a szentségét jelzi. Leó pápát kezében tartja egy kötéllel vagy ostorral, aki a padló mentén mászik. Van egy szarkofág rajz is, amely a kép alján ábrázolja a római templomot. Atilla abban a helyzetben van, hogy fegyelmezi, és úgy néz ki, mintha kezével kötéllel vagy ostorral nevelné a pápát.


Az ókori görög írásokban ezeket a részeket el lehetett olvasni és lefordítani: „Marinus gúnyolódott Leóval és a pápa ázsiai Paraclete-ként nyilvánította.” Ez a szó nagyon érdekes [paraclete/paraklétosz] és a Barnabás Biblia is használja. Jelentése a kereszténységben: Szentlélek. egyéb: védő, szószóló, tanácsadó, segítő, vigasztaló... Ez a mai keresztény világ ellentmondásos témája. Ebben a szövegben a szót így használják: A szerzetes Marinus gúnyolódik Leó pápával, hogy botladozik. Így szól: „Leó Atillát Paraclete-ként nyilvánította, akit Barnabás kijelent, hogy Jézus után fog jönni.” Más szavakkal, pápa kijelenti, hogy Atilla próféta.


A nyugati történészek azt kérdezték: Hogyan nyert? Marinus válaszol nekünk. Természetesen Atilla és Leó pápa között írásbeli megállapodás van a témában, Paraclete-ban. A Vatikán megnyitotta a nyilvánosság számára az iratért folytatott küzdelmet. Sergio Pagano, a Vatikáni Titkos Archívum igazgatója közzéteszi ezt a dokumentumot!


Lényeg: A pápa letérdelt Atilla előtt, jelenlétében könyörgött, és prófétává nyilvánította. Elfogadta Paraclete [Szentlélek]-ként! Így magérthető a kegyelem ereje is. Forrás

Evangélium János szerint - Az utolsó vacsorán Jézus bejelenti a Paraclete eljövetelét: „És imádkozom az Atyát, és egy másik vigasztalót fog neked adni, hogy örökké veled maradjon, Isten Lelke. az az igazság, amelyet a világ nem tud fogadni, mert nem látja és nem ismeri; de ismered őt, mert veled tartózkodik, és benned lesz.”

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Eltitkolt ősi próféciák a végítéletről: a Hun-Magyarság Népéről

Holokauszt: „Csalással viselj háborút.”

MagUra-medence Őstörzse