Test-Szellem-Lélek EgysÉge: feladatok-teendők

1.) Leválni a fősodratú médiák hülyítéséről és hálózatszerűen egyre több alternatív hírcsatornát létrehozni, ami a valós tényeket, leleplezéseket közli. Formája: videó, írás, blog, weboldal, közösségi... Ezek szisztematikusan, egymást segítve, hirdetve teszik dolgukat, összekapcsolódnak! Otthoni tele-vízió és „híradó” [rémisztgető, manipuláló adás] nézésének megszüntetésére demonstrációs videókat készíteni, feltölteni az internetre, pl. hogy az erkélyről „véletlenül kidobódik” [természetesen biztonságos környezetben.] egy TV - mellé akár ezzel szöveggel : Felébredtem, tisztán látok és érzek mindent! Már nem vagyok birka, farkas vagyok! Erős, egészséges és élni fogok! Idáig türelmes voltam, de marhára elegem van abból, hogy hülyének néztek, így tudatosan kezembe veszem a sorsom irányítását és keresem a kapcsolatot ugyanilyen szinten élő nemzettársammal! Pártoknak, politikusoknak, és akik egy hamis-hazug-pusztító rendszer kiszolgálói soha többé nem hiszek és igyekszem törvényesen leleplezni és eltakarítani őket!...” - Terjedni fog, mint a jégkockás hideg vizes öntés ;) + Aki anyagilag megteheti, betelefonálós műsorokba, rádiókba, röviden-gyorsan, figyelemfelkeltően mondva ezeknek a hírcsatornáknak, weboldalaknak az elérhetőségét. Kód: Nap Hun

Hun-Szkíta Erkölcs: „Erős emberek nem nyomnak el másokat, hanem felemelik őket!”

2.) Egészségre alapuló szerveződések, közösségek, kialakítása a természetben, szabadtéri edzések formájában az ország különböző pontjain. [erdők, mezők, hegyek, ligetek, parkok…] Tisztelettel egymást segítve, befogadva és tanítva! Itt sportolás közben át lehet adni a személyes-megélt táplálkozási [gyógynövények, vitaminok, ásványi anyagok…] tanácsokat is. A kialakult körök egy elnevezés alatt, mikor már elérte a 7-et, a 13-at, a 33-at… szintén összekapcsolódnak a Kárpát-medencében!

3.) Nagyon fontos MAGEREJE az egésznek igaz történelmünk, hagyományuk terjesztése, mert ez felemeli lelkünk-szívünk-szellemünk, ad tartást és emlékeztet gyökereinkre! Remélem itt az oldalon elindult már azoknál, akiket az igazság szikrája magérintett. Bármilyen írást, gondolatot, amivel egyetértesz, nyugodt szívvel add tovább!

Turul Nemzetség egy Erős, Egészséges és Tiszta Szívű Nemzet!

Megjegyzések

  1. Kedves cikk-ìrò!

    A 2. pontban leìrt dolgokkal kapcsolatban kèrdeznèk?

    Van-e valaki, akikhez csatlakozni lehet a szabadtèri edzès kapcsán?

    A vàlaszt az email cimemre is vàrom!

    Azèrt, mert nem biztos, hogy megtalàlom ùjra ezt a bejegyzèst/ìrást!

    A vàlaszt, elôre is nagyon szèpen köszönöm!

    Szeretettel!

    VálaszTörlés
  2. Sajnos nem talàlom a bloggot üzemeltetô email cìmèt a blogon!

    Megoldható-e az, hogy láthatò legyen?!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Eltitkolt ősi próféciák a végítéletről: a Hun-Magyarság Népéről

Holokauszt: „Csalással viselj háborút.”

MagUra-medence Őstörzse