ETELE ÉLETE: A SZER ELEM



A szívet egy erőteljes, mintegy két és fél méter átmérőjű erőtér övezi. Ez azt jelenti, hogy a szív jóval nagyobb erőteret generál, mint az agy! Egy-két szólás őrzi még magában a rÉgi Igazságot: a „szívem mélyén” tudom, mi az igazság, a „szívem vágya” az, amit szeretnék, és természetesen a „szívemből szólt” az, akivel egyetértek.

A lelked legyen igazgyöngy, amely tiszta és hiteles, ilyen az őszinte érzelem, amelyet átszövi az önzetlen Szer-Elem. „A legtisztább mágia a szívben lakozik.” - Nora Roberts

A Te Szíved Szer-Etet [Ötödik Elem a „KI”: Szer-Elem] kelyhe [Forrása], melynek úgy kell KI-Áradnia, mint az én kezemben lévő korsóból az Élet-vÍZe Árad.” - Gudea Mágus

„Vala-Ki pedig abból a vízből iszik, amelyet én adok néki, soha örökké meg nem szomjúhozik; hanem az a víz, amelyet én adok néki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz őbenne.” [János 4:14]

„Népem, ha úgy szeretheted önMAGad, mint én szerettelek, örökké ÉLsz!” - Atilla

Atilla módfelett szerelmes természetű volt.” - Képes Krónika 1360.

„A Mágia minden Ereje a Szer-Elemben áll.” - Marsilio Ficino

Ha tudatosul benned hogy a Kárpát-MEDencében [rÉgen MAGURA-MEDence neve] legvékonyabb a földkéreg, tehát legközelebb van a MAG-MÁHOZ, ami meleg-vIZek Birodalmán lebeg, akkor RÁ-jössz és Tudni fogod MAGod módján működtetni az ERŐTERET! Víz = ÍZ = Duna, rÉgen ISTER [IsTen] a neve.

Atilla [aKI Etel-Atil-Ital ~ vÍz Ten Ős Tora] ezt nagyon jól tudta, ezért volt itt a MagUra-medencében a „bázisa” és innen irányította a MINDENsÉGET. Minden Jelen!  ~ „Isten kegyelméből... Isten ostora.” - Képes krónika 


Attala közsÉg címere - A falu első írásos említése 1138-ból származik, ekkor a település a dömösi prépost birtoka volt, és Atila néven említik.

Lénye(g) a MAG-MÁN ÖRÖK! ~ „Én vagyok a Gyöngykard tulajdonosa!” FÉNYMAG: Hét ÁgRa Süt a Nap!

Ezért rémisztgetnek mindenhol, hogy FÉL-ELEMBEN tartsanak benneteket. Mert a-KI FÉL, az nem EG-ÉSZ, tehát ebben a formában, nem EGÉSZ-s-ÉGES. Ha újból megtalálod ön-MAG-od, ismét a-KI-ben tudsz létezni, mint TEREMT-Ő! „Vagy OK, A KI Vagyok” KI/CHI = ÉLETERŐ!

Nem kell nektek KÖZ-VETÍTŐ, mikor saját MAGatok vagytok a KI. Aki arról prédikál, hogy csak ő beszélt vele és üzent általa, az FÉL-re vezet benneteket. Aki áruba bocsássa [eladja] ezt a TUD-ÁST, ami MINDEN-KI-é, az hamis próféta jelmezében tetszeleg felétek.

Ha megnézzük MAGa a MEDitáció, MEDical, MEDicina, MEDiCus… szavakat, mindegyik gyógyítással kapcsolatos. MAGja a MED, ami a Méd [Magya(r)] MÁGUS MAGi Törzset Tükrözi. KI-RÁ(y) nem hódító, hanem gyógyító. Soha ne hagyjátok, hogy megtörjék a lelketeket! AZ IGAZSÁG = SZER ETET, EGY ÉS ÖRÖK!


Az Árpádok címerpajzsa a Magyar Országos Levéltár palotájának falán. „MagUra „sumérul” oroszlánt jelent.” - Varga Csaba. Hét oroszlán: a „hét vezér-hét törzs” tükröződik, a Jazidiknél [hét angyal], Médeknél, Pártusoknál, Atillánál és Árpádéknál is.

MEDitálj ~ I/MA = TEDD MEG/MAG MOST SZÍVBŐL! Ilyen EGY-SZER(ű). 
Milyen gyönyörű a magyar Anyanyelv: SZER ELEM HAT ALMA.

Összegezte és lerótta, Nap Hun [Németh Tamás Antal], 1983 03 23 13:30 - Nepos Magni Nemroth

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Eltitkolt ősi próféciák a végítéletről: a Hun-Magyarság Népéről

Holokauszt: „Csalással viselj háborút.”

MagUra-medence Őstörzse